Werkwijze & tarieven

CONSULTATIES EN TRAJECTEN

Bij de begeleiding kan je kiezen uit losse consultaties of een traject. In de meeste gevallen is een traject sterk aangeraden. Zowel bij losse consultaties als trajecten is er de mogelijkheid om deze online door te laten gaan.

Waarom zou je voor een traject kiezen? Gewoonten die er vaak al jarenlang zijn, kunnen niet langdurig op enkele weken veranderen. De kans op slagen wordt veel groter bij het kiezen voor een traject. Je gaat een engagement aan met jezelf, waardoor je niet het risico loopt dat je goede voornemen verwaterd wanneer het even moeilijker wordt. Bij een traject krijg je ook één consultatie van 60 minuten gratis.

Je hoeft natuurlijk niet meteen te beslissen of je een traject neemt of niet. De eerste 2 consultaties kan je in losse sessies betalen, daarna kijken we samen welke aanpak het best bij jou zou passen.

CONSULTATIES

Eerste consultatie – 60 min €60 Duo consultatie – 90 min €90

De eerste consultatie is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw persoonlijke gegevens, leefstijl, huidig eetpatroon en doelen in kader gebracht. Indien gewenst wordt er een lichaamsanalyse gedaan. Na het bespreken van jouw huidige leefstijl krijg je een korte inleiding over de verdere aanpak.

Tweede consultatie60 min €60 Duo consultatie – 90 min €90

Tijdens de tweede consultatie beginnen we aan het echte werk! Zo geef ik jou al de uitleg en leer ik jou stap voor stap op weg naar jouw doelen. Dit naar jouw eigen behoeften en op jouw eigen tempo.

Opvolgconsultatie kort – 30 min  €30

Tijdens de opvolgconsultaties word jij verder begeleid om jouw doelen te behalen. Er is tijd om al je vragen te beantwoorden en eventueel dieper in te gaan op verschillende onderwerpen.

Opvolgconsultatie lang – 60 min €60

Indien 30 minuten niet voldoende is voor een opvolgconsultatie, kan je ook kiezen voor een langere opvolgconsultatie. Dit wordt gebruikt wanneer er bijvoorbeeld specifieke oefeningen nodig zijn om te werken aan jouw mindset.
Duo consultaties Kom je graag samen met je partner? Dat kan! De eerste en tweede consultatie zullen dan 90 minuten in beslag nemen. De opvolgconsultaties 30 of 60 minuten.

TRAJECTEN


GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Indien je twijfelt of ik je kan helpen met jouw situatie, of ofdat we wel een goede match zijn, is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in te boeken. Tijdens dit gesprek krijg jij de tijd om jouw situatie uit te leggen en verdere vragen te stellen over mijn werkwijze of aanbod. Opgelet: tijdens dit gesprek krijg je nog geen advies mee. Wil je meteen aan de slag gaan, dan kies je best voor een intakegesprek.

BETALINGEN

Betalen kan contant, met de payconiq app of met bancontact*. * + € 1,00 transactiekosten Trajecten kunnen betaald worden via overschrijving.


ANNULERINGEN Afspraken kunnen tot 24 uur op voorhand geannuleerd worden. Bij laattijdig of niet annuleren, zal de consultatie aangerekend worden!


TEGEMOETKOMINGEN

Als diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Dit wil zeggen dat u een gedeeltelijke terugbetaling door uw ziekenfonds kunt krijgen. Vraag dit even na bij uw mutualiteit. Verder betekent dit ook dat er een tussenkomst is voor patiënten die op voorschrift van hun arts langskomen. Dit gaat over patiënten met: – Voortraject diabetes type 2 (2 x / jaar) – Zorgtraject diabetes (2 x / jaar) – Zorgtraject nierinsufficiëntie (2-4 x / jaar) – Kinderen 6-17 jaar (10 x / 2 jaar)